Keçiborlu M.E.Müd.ve Okul Müd. Ziyareti

Keçiborlu Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürleri Koleji ziyaret etti

Keçiborlu Milli Eğitim Müdürü Muhammet Metin Çelik başkanlığında Keçiborlu’daki okul müdürleri Koleji ziyaret etti. Ziyarette Keçiborlu 19 Mayıs İlkokul Müdürü Ayhan Doğan, İMKB İlköğretim Kurumları Müdürü Birol Ünal, Akçeşme İlköğretim kurumu Müdürü Tayfun Çeliker, Senir İlkokul Müdürü  İbrahim Etem Öztürk ve Senir Cumhuriyet Ortaokulu Hasan Ergüven katıldı.

Sabah saatlerinde gelen ekip her biri bir derse girerek kolejde derslerin nasıl işlediklerini gözlemlediler. Ders sonunda gözlemlerini değerlendirdiler.

Ziyaret sonunda düşüncelerini değerlendiren Keçiborlu Milli Eğitim Müdürü Muhammet Metin Çelik : “ Öğretmenlerimizdeki heyecan yüzlerinden okunuyor. Özverili fedakar çalışmalarını gözlemledik. Ama maalesef bu heyecan devlet kurumlarına geçince kayboluyor. Ona çok üzülüyorum.” Dedi

Kolej Müdürü Ünal Yılmaz’dan farklı uygulamaları dinleyen Keçiborlu Milli Eğitim ekibi Kolej uygulamalarına hayran kaldıklarını ifade ettiler. Kolejin bu farklı uygulamalarından Keçiborlu öğrencilerinden de faydalanmaları için  Keçiborlu merkez ve Senir kasabasından birer servis öğrenci getirilmesi konusunda prensipte anlaşıldığı öğrenildi.

Kolej Müdürü Ünal Yılmaz ziyareti değerlendirmesinde: “ Keçiborlu Milli Eğitim camiasının topluca ziyaretlerinden çok memnun kaldıklarını; eskiden Keçiborlu ile Dinar arasında ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda sıkı bir ilişkileri varmış. Son zamanlarda zayıflayan bu ilişkilerin yeniden canlanmasına katkı vermek istiyoruz. Önümüzdeki günlerde her okulun velileriyle yapacağımız toplantıda gelebilecek öğrencileri değerlendireceğiz” Dedi.

Ziyaret sonunda kolejde uygulanan farklı uygulamalardan oluşan dergiyi ziyaretçilere sunan öğretmen ve öğrenciler de ziyaretten memnun kaldıklarını ifade ettiler.