TEOG ÖĞRENCİLERİNE ETÜT

Dinar Ünal Yılmaz Kolejinde okuyan, TEOG’a hazırlanan öğrencilerine akşam 9.00’a kadar etüt programı uyguluyor. Programın hazırlayıcısı Dinar Ünal Yılmaz Koleji kurucusu ve müdürü Ünal Yılmaz’dan edinilen bilgiye 34 gündür programın devam ettiğini söyledi. Özetle Ünal Yılmaz şunları söyledi: “TEOG sınavı öğrenciler için çok önemli; ama hayati değil. TEOG’a hazırlanan 8. Sınıflara öğretim yılı başından beri özel programlar uyguluyoruz. Cumartesi kurslarımız devam etmektedir. Okulumuzun öğretmenleri dışında dışarıdan öğretmenler görevlendirdik. Bire bir çalışmalarımız devam etti. Velilerimizin isteği ile 34 gün önce de başlattığımız gece etütleri programını başlattık. Günlük 4 saat planlı programlı çalışmalarımız devam etti. Her gün 2 öğretmenimiz refakat ettiler. Öğrencilerimiz de daha önceden programladığı eksik konuları belirlediler. Öğretmenlerimden eksik konuları hakkında tekrar ders alıp sorular çözmeye devam ediliyor.

HER GÜN DENEME SINAVLARI YAPIYORUZ

Ünal Yılmaz devamla: “ TEOG’un son virajına 1 ay önce girdik. Son viraj bizim için çok önemliydi. Velilerimizle toplantılar yapıp istişarelerde bulunduk. Son 15 gün her gün deneme planlı programlı denemeler çözüyoruz. Eksik konularını tespit ediyoruz. Bilgisi tam oturmamış konuları tekrar ediyoruz.

KAMP VERİMLİYDİ

5-6,7 Nisan günlerinde Hüdai Kaplıcalarında düzenlediğimiz kampımız çok verimliydi. Öğrencilerimizin bilinç düzeyleri yükseldi. Geçmişte yaptıkları yanlışları telafi etme şanslarını yakaladılar. Şu an çok moralliler.

ETÜT ARALARINDA YEMEK

Etüt aralarında öğrenciler kendi aralarında yemek organizesi daha bir harikaydı. Öğrencilerin anne babaları nöbetleşe yemek gönderdiler. Diğer zamanlarda kendi ellerimizle yaptığımız yemekleri yediler. Maksadımız onların morallerini yükseltmekti. Güzel de oldu” Dedi.

SON HAFTA

Haftaya bugün sınavları var. Bu zamanda anne ve babaların neler yapabilecekleri  bilgilendirdik. Biz de üzerimize düşenleri yapıyoruz. Öğrencilerimiz de sınavda kendi üzerine düşen görevleri yapacaklarına inanıyoruz.